• Beoordeeld met 4,8/5
  • Altijd 700 auto's op voorraad
  • Specialistische service
  • De mobiliteitspartner van Rijnmond

Audi Centrum Rotterdam

Even voorstellen👋 Wie Audi zegt, zegt Audi Centrum Rotterdam. Audi Centrum Rotterdam staat samen met Auto Hoogenboom voor één en al mobiliteit. Wij zijn onderdeel van elke reis van onze klanten in en rond regio Rotterdam Rijnmond. 🚗 Je bent bij voor nieuwe en gebruikte Audi's van harte welkom bij Audi Centrum Rotterdam. Of het nu gaat om gedegen (aankoop)advies voor je nieuwe of gebruikte Audi, een vakkundige schade reparatie, of bijvoorbeeld een kleine/grote beurt een apk keuring of longlife onderhoud. Naast Audi Centrum Rotterdam bieden we ook in de Auto Hoogenboom vestigingen in Spijkenisse, Vlaardingen en Autostrada specialistisch Audi onderhoud aan. Van de Audi A1 Sportback tot en met de elektrische Audi e-tron Sportback, wij kennen alle nieuwe en gebruikte Audi's als geen ander. 👉 Ontdek via deze pagina de nieuwe en gebruikte Audi voorraad. Zie waar wij zijn gevestigd en plan je onderhoud gemakkelijk online. Direct weten wat je auto waard is? Vul dan hieronder je kenteken in en ontvang gelijk een indicatie van de waarde van jouw Audi.

Inruilvoorstel Plaatje Sleutel Audia3

Wat is mijn auto waard?

Een nieuwe Audi op het oog en wil je je huidige auto bij ons inruilen? Dat kan! Vul hieronder je kenteken in, kies je Audi en je krijgt van ons direct een indicatief voorstel.

Audi Merkpagina
Audi E Tron 2 Kl

Is Audi Private Lease iets voor mij?

Met Private Lease betaal je maandelijks een vast bedrag voor een Audi. Waar je bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij Private Lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. Je kan je Audi helemaal zelf samenstellen en bepalen welke periode en het aantal kilometers het beste bij jouw situatie past.

Voordelen van Audi Private Lease

  • Je rijdt een gloednieuwe Audi
  • Je kiest zelf de looptijd en kilometrage
  • Vast bedrag per maand
  • Geen spaargeld nodig
  • Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting
  • Alles geregeld bij Audi Centrum Rotterdam

Auto Hoogenboom dealer van regio Rijnmond

De Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van regio Rijnmond. Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En dat op meerdere vestigingen in de regio: Volkswagen in Rotterdam, Spijkenisse en Vlaaringen, Audi in Rotterdam, SEAT in Rotterdam en Spijkenisse, SKODA in Rotterdam en Spijkenisse, Volkswagen Bedrijfswagens in Rotterdam, Spijkenisse en Vlaardingen

Naast de verkoop van deze auto's kun je bij ons ook terecht voor private lease en zakelijk leasen. Daarnaast hebben we twee schadeherstelbedrijven, voor alle merken auto's. En voor vervangend vervoer zorgen we ook door middel van huurauto's. Kortom, wij bieden je een totale mobiliteitsoplossing.