• Beoordeeld met 4,8/5
  • Altijd 700 auto's op voorraad
  • Specialistische service
  • De mobiliteitspartner van Rijnmond

Volkswagen Bedrijfswagens bij Auto Hoogenboom

Even voorstellen👋 Wie Auto Hoogenboom zegt, zegt Volkswagen Bedrijfswagens. Al meer dan 80 jaar staat Auto Hoogenboom voor één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in en om regio Rotterdam Rijnmond. 🚗 Je bent bij ons van harte welkom. Of het nu gaat om gedegen (aankoop)advies voor je nieuwe of gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen, een vakkundige schade reparatie, of bijvoorbeeld een kleine/grote beurt een apk keuring of longlife onderhoud in een van onze officiële VW Bedrijfswagens service garages. Van de Bedrijfswagen Caddy tot en met de elektrische e-Crafter, wij kennen alle nieuwe en gebruikte Volkswagen Bedrijfswagens als geen ander. 👉 Ontdek via deze pagina de nieuwe en gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen voorraad. Zie waar wij bij jou in de buurt zijn gevestigd en plan je onderhoud gemakkelijk online. Direct weten wat je bedrijfswagen waard is? Vul dan hieronder je kenteken in en ontvang gelijk een indicatie van de waarde van jouw bedrijfswagen.

Caddy Inruilvoorstel

Wat is mijn auto waard?

Een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen op het oog en wil je je huidige auto bij ons inruilen? Dat kan! Vul hieronder je kenteken in, kies je Volkswagen Bedrijfswagen en je krijgt van ons direct een indicatief voorstel.

Merkbeeld Volkswagen Bedrijfswagens Website 2
Volkswagen Bedrijfswagens Crafter Auto Hoogenboom

Is een Volkswagen Bedrijfswagen leasen iets voor jou?

Wil je weten of Leasen iets voor jou is? Wij staan voor je klaar om alle vragen op het gebied van Leasing & Financiering, Flexibiliteit, Fiscaliteit, Duurzaamheid, Innovatie en Onderhoud & Zekerheid te beantwoorden.

Voordelen van Volkswagen Bedrijfswagen Leasen bij Auto Hoogenboom

  • Rijden in een splinternieuwe bedrijfswagen
  • Voor een vast bedrag per maand
  • Stel je Volkswagen Bedrijfswagen zelf samen
  • Altijd vertrouwd onderweg
  • Alles bij ons geregeld!

Auto Hoogenboom dealer van regio Rijnmond

De Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van regio Rijnmond. Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En dat op meerdere vestigingen in de regio: Volkswagen in Rotterdam, Spijkenisse en Vlaaringen, Audi in Rotterdam, SEAT in Rotterdam en Spijkenisse, SKODA in Rotterdam en Spijkenisse, Volkswagen Bedrijfswagens in Rotterdam, Spijkenisse en Vlaardingen

Naast de verkoop van deze auto's kun je bij ons ook terecht voor private lease en zakelijk leasen. Daarnaast hebben we twee schadeherstelbedrijven, voor alle merken auto's. En voor vervangend vervoer zorgen we ook door middel van huurauto's. Kortom, wij bieden je een totale mobiliteitsoplossing.