• Beoordeeld met 4,8/5
  • Altijd 700 auto's op voorraad
  • Specialistische service
  • De mobiliteitspartner van Rijnmond

Volkswagen dealer Auto Hoogenboom

Even voorstellen👋 Wie Auto Hoogenboom zegt, zegt Volkswagen. Al meer dan 80 jaar staat Auto Hoogenboom voor één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in en om regio Rotterdam Rijnmond. 🚗 Je bent bij ons van harte welkom. Of het nu gaat om gedegen (aankoop)advies voor je nieuwe of gebruikte Volkswagen, een vakkundige schade reparatie, of bijvoorbeeld een kleine/grote beurt een apk keuring of longlife onderhoud in een van onze officiële Volkswagen service garages. Van de Volkswagen up! tot en met de elektrische Volkswagens zoals de ID.3, wij kennen alle nieuwe en gebruikte Volkswagens als geen ander. 👉 Ontdek via deze pagina de nieuwe en gebruikte Volkswagen voorraad. Zie waar wij bij jou in de buurt zijn gevestigd en plan je onderhoud gemakkelijk online. Direct weten wat je auto waard is? Vul dan hieronder je kenteken in en ontvang gelijk een indicatie van de waarde van jouw Volkswagen.

Inruilvoorstel Volkswagen Copy

Wat is mijn auto waard?

Een nieuwe Volkswagen op het oog en wil je je huidige auto bij ons inruilen? Dat kan! Vul hieronder je kenteken in, kies je Volkswagen en je krijgt van ons direct een indicatief voorstel.

Merkbeeld Volkswagen Website 2
Volkswagen T Roc Cabrio Auto Hoogenboom

Is Volkswagen Private Lease iets voor jou?

Met Private Lease betaal je maandelijks een vast bedrag voor een nieuwe Volkswagen. Waar je bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij Private Lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. Je kan je Volkswagen helemaal zelf samenstellen en bepalen welke periode en het aantal kilometers het beste bij jouw situatie past.

Voordelen van Volkswagen Private Lease

  • Je rijdt een gloednieuwe Volkswagen
  • Je kiest zelf de looptijd en kilometrage
  • Vast bedrag per maand
  • Geen spaargeld nodig
  • Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting
  • Alles geregeld bij Auto Hoogenboom

Auto Hoogenboom dealer van regio Rijnmond

De Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van regio Rijnmond. Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En dat op meerdere vestigingen in de regio: Volkswagen in Rotterdam, Spijkenisse en Vlaaringen, Audi in Rotterdam, SEAT in Rotterdam en Spijkenisse, SKODA in Rotterdam en Spijkenisse, Volkswagen Bedrijfswagens in Rotterdam, Spijkenisse en Vlaardingen

Naast de verkoop van deze auto's kun je bij ons ook terecht voor private lease en zakelijk leasen. Daarnaast hebben we twee schadeherstelbedrijven, voor alle merken auto's. En voor vervangend vervoer zorgen we ook door middel van huurauto's. Kortom, wij bieden je een totale mobiliteitsoplossing.